Informatie over onze kamers

11 kamers

De Belgische Loodsensociëteit beschikt over 11 comfortabele kamers. Hiervan zijn 4 kamers met zeezicht, waarvan 1 luxe kamer. We hebben 3 kamers met stadszicht en op de begane gronde bevinden zich onze familiekamers. Dit zijn 2 familiekamers voor maximaal 4 personen en 2 luxe familiekamers voor maximaal 5 personen.

meer info over de kamers

De kamers met zeezicht en met stadszicht zijn gelegen op de eerste etage. U kijkt uit over de Westerschelde of het centrum van Vlissingen.  De vier familiekamers liggen op straatniveau; onder het restaurant. Deze grote kamers beschikken alle over een tweepersoonsbed en twee losse bedden. In de luxe familiekamers staat al een 5e bed.

In alle kamers is een zitje aanwezig, een tafeltje, koffie en thee faciliteit en een televisie. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche of bad, wastafel en toilet.

Huisdieren

Uw huisdier is bij ons welkom om te genieten van het uitzicht, de rust en het strand. Uw huisdier is welkom in een daarvoor geschikte kamer en alleen op aanvraag. Toeslag € 15 per nacht.

Prijs

Uw kamerprijs is exclusief het ontbijt en exclusief toeristenbelasting.

Roken

Roken in het gehele gebouw is niet toegestaan.

WiFi

Draadloos internet in het gehele hotel is gratis.

Fietsen

U kunt in de buurt fietsen huren. Hiervoor zijn verschillende aanbieders actief met verschillende types fietsen. Kijk voor meer informatie in ons folder rek of vraag aan onze medewerker.

Wij hebben geen eigen fietsenstalling. U kunt uw fiets aan de achterkant van ons gebouw neerzetten en vastmaken aan de nietjes met een slot.

Annuleren

Bij annulering gelden de volgende regels:

U kunt gratis tot 1 dag voor aankomst annuleren.

Annuleert u binnen 1 dag voor aankomst dan zijn de annuleringskosten 100% van de reserveringswaarde.

Bij een no-show betaald u 100% van de annuleringswaarde.

Annuleren kan alleen door een email te sturen. Hier zullen wij op reageren. Vanzelfsprekend mag u daarnaast ook altijd even bellen.

Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

Arrangementen
Menu
a