Restaurant

Ons keukenteam werkt met dag- verse producten en ingrediënten. Wij betrekken onze producten veelal bij plaatselijke leveranciers, zodat
kust, komt onze vis deels uit de zee waaraan wij gelegen zijn. Wij koken met de seizoenen mee en onze me- nukaart wordt ieder kwartaal onder handen genomen.

Reserveer hier een tafel voor uw lunch of diner bij De Belgische Loodsensociëteit via Dinnersite.nl.

U kunt bij De Belgische Loodsensociëteit de hele dag terecht voor uw ontbijt, de lunch of het diner.

Het ontbijt serveren wij van 08.00 uur tot 10.00 uur.
Gerechten van de lunchkaart kunt u vanaf 12.00 tot 16.30 uur bestellen. Gerechten van de dinerkaart kunt u vanaf 12.00 tot 20.00 uur bestellen.

Elk moment van het jaar bij de Soos: heerlijk een glas speciaal bier op het terras en genieten van ons mooie uitzicht en de beloodsing op de Westerschelde. ‘s Avonds genieten van heerlijk vis of vlees gerechten en uitbuiken op het terras onder de warmte lampen.
Ons keuken team heeft verrassende gerechten voor u op de kaart gezet om u culinair te verwennen.

Heeft u speciale wensen, laat het ons weten. Voor allergenen infor- matie van de gerechten kunt u bij ons terecht.

Heeft u zin in een gerecht dat niet op de kaart staat? Wanneer u twee dagen vooraf reserveert kunt u uw wensen kenbaar maken. Paling, zee- tong, fruit de mer of een goed stuk vlees, het is allemaal mogelijk. Be- spreek de mogelijkheden.

Wilt u met een groep komen borrel- en of dineren? Wij maken graag een voorstel voor u.

U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een feest, bruiloft en borrel of alleen voor een kop koffie. U kunt uiteraard ook met een gezelschap bij ons terecht. Vraag naar onze mogelijkheden.

7 dagen per week geopend (vanaf september is de keuken iedere dinsdag gesloten).

Bar

Aan de bar is het altijd goed toeven. Genieten van een heerlijk bier van de tap, een glas wijn of een lekker cocktail. Gezellig met elkaar kletsen of een praatje maken met de Belgische loodsen.

Belgische Bieren

natasha-kapur-340248-unsplash

Aan de bar is het altijd goed toeven. Genieten van een heerlijk bier van de tap, een glas wijn of een lekker cocktail. Gezellig met elkaar kletsen of een praatje maken met de Belgische loodsen.

Reserveer een tafel
Menu